top of page

Et kostnadsfritt videokurs fra

SMNH_logo_hvit_edited.png

E-postmarkedsføring for
små nettbutikker

Leksjon 1
Hvorfor e-postmarkedsføring?

I denne videoen forklarer vår nettbutikkekspert Thomas Skavhellen hvorfor e-postmarkedsføring er så viktig for deg som driver nettbutikk og hvordan det kan bidra til å øke omsetningen.

Videotid: 07:00

Leksjon 2
Nyhetsbrev! Hvorfor og hvor ofte?

Her lærer du hva er egentlig et nyhetsbrev / e-post kampanje? Hva skal du skrive i et nyhetsbrev og hvor ofte skal de sendes ut? Det og mye mer lærer du i denne videoen.

Videotid: 11:08

Leksjon 3
Automatikk og sekvenser

Her viser Thomas deg hvordan du tjener penger på automatikk med e-postsekvenser! Vi viser deg hvordan du går frem, slik at du kan komme i gang i dag

Videotid: 07:21

DSC06312.jpg

Hvem er vi?

Thomas Moen, kursleder i Suksess med netthandel, er en kjent profil i den norske markedsføringsbransjen. Han er ofte å se på TV, høre på radio og lese om i avisene. 

 

Han har blitt kåret som et av Medie-Norges 50 mektigste mennesker, og holder en rekke foredrag over hele Europa. Han har også en av de mest nedlastede businesspodcastene i Norge.

 

Sammen med Inspiro Academy har Thomas nå bygget norges fremste nettkurs for deg som vil komme i gang med lønnsom netthandel.

Hva sier folk om Thomas?

Thomas arbeider hver dag med en hel rekke nettbutikker som ved hjelp av teamet oppnår vekst, trafikk, salg og økt omsetning takket være hans kunnskap.

Ann Jorunn Rånes
Slikkepott

Ellen Marie Garåsen
Frøken Dianas Salonger

Renate Lunde
Vossabia

Academy-Logo-Ny-Sort (1)_edited.png

© Inspiro Group AS 2024

bottom of page